Selecteer een pagina

Op zaterdag 19 september opent Sarah Scholts om 15.00 uur de 20e minibieb van Ermelo. Een minibieb is een kastje dat bij iemand in de tuin staat. Erin zitten boeken die je mag lenen, ruilen en (door)geven. De minibieb die de 19e geopend wordt, staat in de voortuin van Alike Last, aan de Acht Schepel 75. Deze minibieb is speciaal voor kinderen. Combineer dit met de naam van de betreffende woonwijk, de Maat en je hebt de naam van de minibieb; Bibliomaatje!

Kom je ook?
Kom je zaterdag 19 september, met je ouders of verzorgers? Breng vriendjes mee en kom kijken of je een leuk boek vindt. Je mag het gratis lenen. Na de opening is er ook nog voorlezen voor kleine kinderen. Dus neem je (tuin)stoel mee als je wilt.

Dag van de minibieb
De datum 19 september is niet willekeurig gekozen. Het is De Dag van de Minibieb. Die wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Op www.dagvandeminibieb.nl kun je zien welke minibiebs meedoen.

Heel leuk als je komt op 19 september. Hou dan wel rekening met de regels in verband met corona. Kom alleen als je klachtenvrij bent, houd anderhalve meter afstand en was voor je handen voor je komt. Graag tot dan!