Sarah Scholts

Dorpsdichter Ermelo

Sarah Scholts

Mijn naam is Sarah Scholts en sinds april 2019 ben ik de dorpsdichter van Ermelo. Ik schrijf met veel plezier gedichten rond speciale gebeurtenissen en actuele ontwikkelingen. Groots of klein, bijzonder of heel gewoon, op verzoek of op eigen initiatief.

Al schrijvend speel ik met taal. Taal kan verrassen, verbinden en verrijken. Als dorpsdichter zet ik dat in voor Ermelo en haar inwoners. Want hebben we het niet allemaal wel eens nodig verrassing of verbinding aangereikt te krijgen? Zonder dat nu grootser te maken dan het is. De woorden zijn er immers al. Ik zet ze in mijn gedichten alleen maar achter elkaar.

Ik ben in 1977 in Ermelo geboren en groeide op in Ermelo-West. In het dagelijks leven ben ik medewerker Beleid en Communicatie bij woningcorporatie Woonpalet in Zeewolde. Daarnaast werk ik als vrijwilliger in woonzorgcentrum de Amaniet.

Mijn gedichten deel ik via deze website. Wil je een gedicht gebruiken? Dat mag gerust als je mij vooraf informeert en mijn naam vermeldt.